Tuotteet

Genelec 4040A asennuskaiutin vaativiin audiojärjestelmiin

Genelec 4040A asennuskaiutin vaativiin audiojärjestelmiin

Genelec 4040A

Genelec 4040A:n koteloon on integroitu laadukkaat kaiutinelementit, elementtikohtaiset tehovahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja yliohjauksen suojapiirit.

Edistynyt Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain takaa erinomaisen taajuustasapainon akustisesti haastavissa ympäristöissä. Genelecin Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) -kotelo on valmistettu painevaletusta alumiinista ja sen pyöristetyt kulmat minimoivat kaiutinkotelon kulmista aiheutuvat heijastukset. Kaiutin tuottaa ensiluokkaisen äänenlaadun erilaisissa käyttöympäristöissä. Kaiuttimessa on Genelecin Intelligent Signal Sensing (ISS) -toiminto, joka kytkee kaiuttimen automaattisesti valmiustilaan, kun toisto päättyy. ISS on ErP 2013 -direktiivin mukainen. 4040A soveltuu erinomaisesti esimerkiksi teattereihin, ravintoloihin, neuvottelutiloihin, museoihin, taidegallerioihin, urheilukeskuksiin ja muihin sisätiloihin.

4040A on saatavana erikoistilauksesta RAL Classic-väreihin maalattuna. Nämä Genelecin tarjoamat 120 eri värivaihtoehtoa varmistavat kaiuttimien yhteensopivuuden lähes minkä tahansa sisustustyylin tai väriteeman kanssa.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi