Tuotteet

Panphonics sound shower SSHA 120X20 suuntaava aktiivikaiutin

Panphonics sound shower SSHA 120X20 suuntaava aktiivikaiutin

Panphonics sound shower SSHA 120X20

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower aktiivikaiuttimet käyttävät tekniikkaa, jossa ääni ohjataan kapealle alueelle. Tämä mahdollistaa äänen ohjaamisen tarkasti haluttuun suuntaan tai alueelle, kun taas muualle ääni on vaimentunut.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet ovat loistava valinta äänen kohdentamiseen ja vakuuttavaan rajattuun äänentoistoon. Panphonics SSHA 120x20 mallia on saatavilla joko mustana tai valkoisena.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet tarjoavat huippuluokan teknologiaa, joka mahdollistaa äänen kohdentamisen tarkasti haluttuun suuntaan tai alueelle. Olipa kyseessä mainosnäyttö, julkisen tilan äänentoisto tai museon ääniopastus, kaiuttimet tarjoavat selkeän ja voimakkaan äänentoiston halutulle alueelle, samalla kun ympäristössä olevat alueet säilyttävät hiljaisuutensa.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet tarjoavat myös muita etuja. Ne ovat todella ohuita ja huomaamattomia, ja ne voidaan integroida saumattomasti erilaisiin ympäristöihin. Ne ovat myös energiatehokkaita, mikä auttaa vähentämään energiankulutusta ja ympäristökuormitusta. Lisäksi ne tarjoavat korkealaatuista äänenlaatua ja luotettavaa suorituskykyä.

Panphonicsin suuntaavilla Sound Shower kaiuttimilla on monipuoliset käyttömahdollisuudet. Ne voivat olla erinomainen valinta kaupallisiin käyttökohteisiin, kuten myymälöihin, messuihin ja kongressikeskuksiin, joissa halutaan välittää äänisisältöä tietyille alueille tai houkutella asiakkaiden huomiota. Ne voivat myös olla hyödyllisiä julkisten tilojen äänentoistossa, kuten lentokentillä, asemilla ja stadioneilla. Lisäksi ne voivat tarjota ainutlaatuisen äänielämyksen museoissa, gallerioissa ja näyttelytiloissa tai muissa vastaavissa tiloissa. Olemme toimittaneet näitä kaiuttimia museoihin kautta maan.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet ovat kotimaassa valmistettuja, markkinoiden edistyksellisimpiä ja luotettavimpia suuntaavia kaiuttimia, ja niitä käytetään laajalti eri puolilla maailmaa, erilaisissa käyttötarkoituksissa. Panphonics panostaa jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen tuodaksemme markkinoille innovatiivisia ja huippuluokan tuotteita.

Jos haluat saada parhaan äänentoiston ja äänen kohdentamisen mahdollisuuksia, valitse Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat suuntaavat Panphonics ratkaisut tarpeidesi mukaan.

Mikäli haluat ketjuttaa kaiuttimia (maksimissaan 3kpl), suosittelemme passiiviversiota ja tälle vahvistinta. Alla linkki passiiviversioon:

Panphonics passiivi sound shower SSHP 120x20

 

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi