Tuotteet

Panphonics Sound shower SSHA 60X60 suuntaava aktiivikaiutin

Panphonics Sound shower SSHA 60X60 suuntaava aktiivikaiutin

Panphonics SSHA 60X60

Panphonicsin suuntaavat aktiivi Sound Shower kaiuttimet käyttävät tekniikkaa, jossa ääni ohjataan kapealle alueelle käyttäen äänen aaltomuotojen interferenssiä. Tämä mahdollistaa äänen ohjaamisen tarkasti haluttuun suuntaan tai alueelle, kun taas muualle ääni on vaimentunut.

Panphonicsin suuntaavat aktiivi Sound Shower kaiuttimet ovat loistava valinta äänen kohdentamiseen ja suunnattuun äänentoistoon. SSHA 60x60 mallia on saatavilla joko mustana tai valkoisena.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet tarjoavat huippuluokan teknologiaa, joka mahdollistaa äänen kohdentamisen tarkasti haluttuun suuntaan tai alueelle. Olipa kyseessä mainosnäyttö, julkisen tilan äänentoisto tai museon ääniopastus, Panphonicsin kaiuttimet tarjoavat selkeän ja voimakkaan äänentoiston halutulle alueelle, samalla kun ympäristössä olevat alueet säilyttävät hiljaisuutensa.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet tarjoavat myös muita etuja. Ne ovat diskreettejä ja huomaamattomia, ja ne voidaan integroida saumattomasti erilaisiin ympäristöihin. Ne ovat myös energiatehokkaita, mikä auttaa vähentämään energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia. Lisäksi ne tarjoavat korkealaatuista äänenlaatua ja luotettavaa suorituskykyä.

Panphonicsin suuntaavilla Sound Shower kaiuttimilla on monet käyttömahdollisuudet. Ne voivat olla erinomainen valinta kaupallisiin käyttökohteisiin, kuten myymälöihin, messuihin ja kongressikeskuksiin, joissa halutaan välittää äänisisältöä tietyille alueille tai houkutella asiakkaiden huomiota. Ne voivat myös olla hyödyllisiä julkisten tilojen äänentoistossa, kuten lentokentillä, asemilla ja stadioneilla. Lisäksi ne voivat tarjota ainutlaatuisen äänielämyksen museoissa, gallerioissa ja näyttelytiloissa.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet ovat markkinoiden edistyksellisimpiä ja luotettavimpia suuntaavia kaiuttimia, ja niitä käytetään laajalti eri puolilla maailmaa, erilaisissa käyttökohteissa. Merkki panostaa jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen tuodakseen markkinoille innovatiivisia ja huippuluokan tuotteita.

Jos haluat saada parhaan äänentoiston ja äänen kohdentamisen mahdollisuuksia, valitse Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat suuntaavat kaiuttimet tarpeidesi mukaan.

Mikäli haluat ketjuttaa kaiuttimia (maksimissaan 3kpl), suosittelemme passiiviversiota tästä kaiuttimesta. Alla linkki passiiviversioon ja linkki verkkokauppaamme josta näet Panphonics SSHP 60x60 hinnan:

Panphonics passiivi sound shower SSHP 60x60

Panphonicsin SSHA 60x60 kaiuttimet AV-Lanin verkkokaupasta

 

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi