Tuotteet

Panphonics Sound shower SSHP 60X20 suuntaava kaiutin

Panphonics Sound shower SSHP 60X20 suuntaava kaiutin

Panphonics SSHP 60X20

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet käyttävät tekniikkaa, jossa ääni ohjataan kapealle alueelle käyttäen äänen aaltomuotojen interferenssiä. Tämä mahdollistaa äänen ohjaamisen tarkasti haluttuun suuntaan tai alueelle, kun taas muualle ääni on vaimentunut.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet ovat loistava valinta äänen kohdentamiseen ja vaikuttavaan äänentoistoon. Panphonics SSHP 60x20 mallia on saatavilla joko mustana tai valkoisena.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet tarjoavat huippuluokan teknologiaa, joka mahdollistaa äänen kohdentamisen tarkasti haluttuun suuntaan tai alueelle. Olipa kyseessä mainosnäyttö, julkisen tilan äänentoisto tai museon ääniopastus, Panphonicsin kaiuttimet tarjoavat selkeän ja voimakkaan äänentoiston halutulle alueelle, samalla kun ympäristössä olevat alueet säilyttävät hiljaisuutensa.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet tarjoavat myös muita etuja. Ne ovat diskreettejä ja huomaamattomia, ja ne voidaan integroida saumattomasti erilaisiin ympäristöihin. Ne ovat myös energiatehokkaita, mikä auttaa vähentämään energiankulutusta ja ympäristövaikutuksia. Lisäksi ne tarjoavat korkealaatuista äänenlaatua ja luottettavaa suorituskykyä.

Panphonicsin suuntaavilla Sound Shower kaiuttimilla on laajat käyttömahdollisuudet. Ne voivat olla erinomainen valinta kaupallisiin käyttökohteisiin, kuten myymälöihin, messuihin ja kongressikeskuksiin, joissa halutaan välittää äänisisältöä tietyille alueille tai houkutella asiakkaiden huomiota. Ne voivat myös olla hyödyllisiä julkisten tilojen äänentoistossa, kuten lentokentillä, asemilla ja stadioneilla. Lisäksi ne voivat tarjota ainutlaatuisen äänielämyksen museoissa, gallerioissa ja näyttelytiloissa.

Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet ovat markkinoiden edistyksellisimpiä ja luotettavimpia suuntaavia kaiuttimia, ja niitä käytetään laajalti eri puolilla maailmaa. Panostamme jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen tuodaksemme markkinoille innovatiivisia ja huippuluokan tuotteita.

Jos haluat saada parhaan äänentoiston ja äänen kohdentamisen mahdollisuuksia, valitse Panphonicsin suuntaavat Sound Shower kaiuttimet. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat suuntaavat kaiuttimet tarpeidesi mukaan.

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi