Tuotteet

Sharp PN-L652B interaktiivinen näyttö

Sharp PN-L652B interaktiivinen näyttö

Sharp PN-L652B

Sharp PN-L652B on interaktiivinen näyttö eli kosketusnäyttö, joka on valmistettu japanilaisen Sharp Corporationin toimesta. Se on suuri 65-tuumainen näyttö, joka on tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa ympäristöissä, kuten kouluissa, yrityksissä, kokoustiloissa tai julkisissa tiloissa.

PN-L652B on suunniteltu tarjoamaan erinomaista kosketusherkkyyttä ja tarkkuutta, ja se tukee useita kosketuspisteitä samanaikaisesti, mikä mahdollistaa monikäyttäjäympäristöissä esimerkiksi yhteistyö- ja ryhmätyöskentelyn. Näyttö on varustettu erilaisilla kosketusgesteillä, kuten pyyhkäisyeleillä, nipistyszoomauksella ja pyörittämällä, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun luovaan sisällön luontiin ja vuorovaikutteiseen käyttöön.

PN-L652B näytössä on myös korkea resoluutio, joka mahdollistaa terävän kuvanlaadun ja yksityiskohtaisen sisällön toiston. Lisäksi se tukee useita liitettävyysoptioita, kuten HDMI- ja USB-C -liitännät, mikä mahdollistaa monipuolisen sisällön syöttämisen eri lähteistä.

Sharp PN-L652B -näyttöä voi myös hallita ja ohjata etäältä käyttämällä erilaisia hallintavaihtoehtoja, kuten verkkopohjaista hallintaa tai älylaitteilla toimivaa sovellusta. Näyttöä voidaan myös integroida osaksi laajempia AV-järjestelmiä ja tilojen automaatiojärjestelmiä.

Kaiken kaikkiaan Sharp PN-L652B on ammattitason interaktiivinen kosketusnäyttö, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja sovellusmahdollisuuksia erilaisiin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan suurta ja laadukasta näyttöä interaktiiviseen sisällön esittämiseen ja yhteistyöhön. Videobar myös saatavilla lisävarusteena, kysy tästä lisää!

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi