Tuotteet

Crestron AirMedia AM-3200

Crestron AirMedia AM-3200

Crestron AirMedia AM-3200

Crestron AirMedia®-vastaanotin 3200. AirMedia®-vastaanotin 3200 (AM3200) mahdollistaa turvallisen langattoman yhteistyön moderneissa neuvottelutiloissa. Helppo ottaa käyttöön ja hallita, vastaanotin voidaan asentaa kokoushuoneisiin, neuvottelutiloihin, auloihin, vastaanottoihin tai melkein mihin tahansa tilaan luomaan tuottava kokousympäristö.

Yhdistä ja Esitä
Vastaanotin asennetaan huomaamattomasti seinään kiinnitettävän näytön taakse tai viereen, mahdollistaen älyhuoneen langattomalla yhteistyöllä. Siinä on AirMedia-langaton esitysominaisuus, HDMI®-lähtö näytölle (jopa 4K), HDMI-tulo ja erilaisia USB-liitäntöjä langatonta kokoustamista varten. Yhdistä kannettava tietokone, älypuhelin, tabletti tai muu laite esittääksesi lähdekuvan välittömästi näytöllä.

AirMedia Langaton Esitys
AirMedia-teknologian avulla käyttäjät voivat esittää sisältöä langattomasti kannettavista tietokoneista, älypuhelimista ja tablettilaitteista ulkoisen Wi-Fi®-verkon kautta. Esitä sisältöä pöytätietokoneista tai kannettavista tietokoneista ladattavan asiakasohjelmiston avulla, tai AirMedia-laajennuksen avulla Google Chrome™ -selaimessa (vain Windows® 10 ja Windows 11 -tietokoneet). Esitä sisältöä Android™- ja iOS®-mobiililaitteista AirMedia-sovelluksella.

HDMI-liitettävyys
AirMedian lisäksi AM3200
on HDMI-tulo paikallisen lähteen, kuten Mini PC
tai kannettavan tietokoneen, suoraa liittämistä varten valinnaisen seinälevyn tai kaapelin avulla. HDMI-tulo tukee HD 1080p/60 -signaaleja.2

Monilähde-esitys
Esitä jopa neljä lähdettä samanaikaisesti AirMedia Canvas -ominaisuuden avulla. AirMedia Canvas maksimoi näytön peiton automaattisesti konfiguroimalla parhaan mahdollisen asettelun aktiivisten esittäjien määrän, lähdetyyppien ja niiden kuvasuhteiden perusteella.3 Käytä AirMedia-sovellusta tai liitettyä kosketusnäyttöä (myydään erikseen) hallitaksesi lähteitä ja niiden sijoittelua näytöllä.

Langaton Kokoustaminen
Langaton kokoustaminen tarjoaa ensiluokkaisen yhteistyökokemuksen mahdollistamalla videopuhelut lähes kaikilta laitteilta.4 AirMedia-sovellus tarjoaa langattoman pääsyn moniin liitettyihin kokouslaitteisiin, kuten äänipalkkeihin, kameroihin tai kaiutinpuhelimiin. Laitteet ovat heti käytettävissä käyttäjän kannettavassa tietokoneessa Microsoft Teams®-ohjelmiston tai Zoom™-ohjelmiston kanssa.

Rekisteröidy AV-Lanin verkkokauppaan ja katso päivän hinta tuotteelle

linkki Crestronin sivuille

 

 

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi