Tuotteet

Crestron AirMedia AM-3200-WF-I

Crestron AirMedia AM-3200-WF-I

Crestron AirMedia AM-3200-WF-I

Crestron AirMedia® Vastaanotin 3200 (AM3200WFI) mahdollistaa turvallisen langattoman yhteistyön nykyaikaisissa neuvottelutiloissa. Helppo ottaa käyttöön ja hallita. Asenna vastaanotin kokoushuoneisiin, neuvottelutiloihin, auloihin, vastaanottotiloihin tai lähes mihin tahansa tilaan luodaksesi tuottavan kokousympäristön.

Rekisteröidy verkkokauppaamme ja tarkista Crestron AirMedia AM-3200-WF-I hinta täältä: AV-Lanin verkkokauppa Crestron Airmedia AM-3200-WF-I

Crestron AirMedia® Vastaanotin 3200 (AM-3200-WF-I) mahdollistaa turvallisen langattoman yhteistyön nykyaikaisessa digitaalisessa työtilassa. Helppo ottaa käyttöön ja hallita, asenna vastaanotin kokoushuoneisiin, neuvottelutiloihin, auloihin, vastaanottotiloihin tai lähes mihin tahansa tilaan luodaksesi tuottavan kokousympäristön.

Yhdistä ja esitä vaivattomasti. Vastaanotin kiinnitetään huomaamattomasti seinään asennetun näytön taakse tai viereen ja mahdollistaa älyhuoneen langattoman yhteistyön. Se sisältää AirMedia-langattoman esitysominaisuuden, HDMI®-lähdön näyttöön (jopa 4K), HDMI-tulon ja useita USB-liitäntöjä langattomia videoneuvotteluja varten. Yhdistä kannettava tietokone, älypuhelin, tabletti, AirMedia Connect -sovitin tai muu lähdelaite esittääksesi lähdekuvan heti näytöllä.

Crestronin AirMedia-langaton esitys AirMedia-tekniikan avulla käyttäjät voivat esittää sisältöä langattomasti kannettavista tietokoneista, älypuhelimista ja tablettilaitteista sisäänrakennettujen WiFi®-verkkoyhteyksien tai ulkoisen WiFi®-verkon kautta. Esitä sisältöä pöytäkoneista tai kannettavista tietokoneista ladattavan asiakasohjelmiston, Google Chrome™ -verkkoselaimen AirMedia-laajennuksen tai Miracast®-näytön peilaustekniikan avulla (vain Windows® 10- ja Windows 11 -tietokoneet). Esitä sisältöä Android™- ja iOS®-mobiililaitteista AirMedia-sovelluksen avulla.

HDMI-liitettävyys AirMedia-ominaisuuksien lisäksi AM3200WFI sisältää HDMI-tulon paikallisen lähteen, kuten Mini PC tai kannettavan tietokoneen suoraa liittämistä varten valinnaisen seinälevyn tai kaapelin kautta. HDMI-tulo tukee HD 1080p/60-signaaleja.

Monen käyttäjän esitys mahdollisuus. Esitä jopa neljä lähdettä samanaikaisesti AirMedia Canvas -ominaisuuden avulla. Crestron AirMedia Canvas määrittää automaattisesti parhaan mahdollisen asettelun aktiivisten esittäjien määrän, lähteiden tyypin ja niiden kuvasuhteiden perusteella maksimoidakseen näytön peiton. Käytä AirMedia-sovellusta tai liitettyä kosketusnäyttöä (myydään erikseen) hallitaksesi lähteitä ja niiden sijaintia näytöllä.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi