Tuotteet

Kramer VIA Connect²

Kramer VIA Connect²

Kramer VIA Connect²

Kramer VIA Connect² on helppokäyttöinen ja monipuolinen ratkaisu sisällön jakamiseen langattomasti eri laitteiden välillä kokous- ja koulutustiloissa.

Kramer VIA Connect² on langaton esitys- ja yhteistyölaite, joka mahdollistaa monipuolisen sisällön jakamisen ja yhteistyön eri laitteiden välillä langattomasti. Se on suunniteltu erityisesti kokoushuoneisiin, luokkahuoneisiin ja muihin yhteistyöympäristöihin.

VIA Connect²:n avulla voit helposti jakaa sisältöä useista eri laitteista, kuten tietokoneista, älypuhelimista, tablet-laitteista ja jopa verkkoselaimista. Voit jakaa esitysaineistoja, videoita, kuvia ja muita tiedostoja langattomasti suurelle näytölle tai projektorille ilman kaapeleita.

Laitteessa on myös mahdollisuus samanaikaiseen näytön jakamiseen useasta lähteestä, mikä mahdollistaa helpon yhteistyön eri osallistujien välillä. VIA Connect² tukee myös erilaisia yhteistyöominaisuuksia, kuten reaaliaikaista annotointia, joka mahdollistaa muistiinpanojen ja merkintöjen tekemisen ja jakamisen esitysmateriaaleihin.

Lisäksi VIA Connect² sisältää turvallisuusominaisuuksia, kuten salasanasuojausta ja vierailijapääsyn hallintaa, mikä varmistaa, että vain oikeutetut käyttäjät voivat käyttää laitetta.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi