Tuotteet

VIA Campus² PLUS

VIA Campus² PLUS

VIA Campus² PLUS

Kramer VIA Campus² PLUS on langaton esityslaite, joka on suunniteltu erityisesti opetusympäristöihin, korkeakouluihin ja muihin oppimistiloihin.

VIA Campus² PLUS tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten langattoman sisällön jakamisen tietokoneista, älypuhelimista, tableteista ja muista laitteista suurelle näytölle tai projektorille. Se mahdollistaa myös opiskelijoiden ja opettajien yhteistyön samanaikaisen sisällön jakamisen avulla, mikä helpottaa ryhmätyötä ja keskustelua.

Laite sisältää myös reaaliaikaisen annotointiominaisuuden, joka mahdollistaa muistiinpanojen, merkintöjen ja piirustusten tekemisen ja jakamisen esitysmateriaaleihin. VIA Campus² PLUS tukee myös interaktiivisia näyttöjä ja kosketustauluja, mikä lisää oppimisen interaktiivisuutta.

VIA Campus² PLUS sisältää myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten salasanasuojausta, verkon eristystä ja vierailijapääsyn hallintaa, jotta oppimisympäristö pysyy suojattuna.

Kramer VIA Campus² PLUS tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen ratkaisun langattomaan sisällön jakamiseen, yhteistyöhön ja oppimisen tukemiseen oppimistiloissa.

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi