Tuotteet

BENQ VC01A videoneuvottelu- järjestelmä

BENQ VC01A videoneuvottelu- järjestelmä

5A.F8123.RE1

BENQ VC01A on korkealaatuinen USB-webkamera, joka on suunniteltu erityisesti videopuheluihin, videoneuvotteluihin, etäopetukseen ja live-streamaukseen. Kamerassa on Full HD 1080p -tarkkuus, joka tarjoaa erittäin selkeän ja terävän kuvanlaadun. Lisäksi siinä on laaja 95 asteen kuvakulma, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

BENQ VC01A -kamerassa on myös sisäänrakennettu stereomikrofoni, joka tarjoaa selkeän ja laadukkaan äänen. Mikrofoni on suunniteltu vähentämään taustamelua ja korostamaan puhujan ääntä. Kameran linssin yläpuolella on myös LED-valo, joka valaisee huonosti valaistut alueet ja parantaa kuvanlaatua.

Kamera on helppo asentaa ja käyttää. Se liitetään tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen USB-kaapelin avulla, eikä erillistä ajuria tarvita. Lisäksi kameraa voidaan säätää 360 astetta, joten se sopii hyvin monenlaisiin asennuksiin.

Kaiken kaikkiaan BENQ VC01A on erinomainen valinta korkealaatuisen videokuvan ja äänen tarpeisiin, olipa kyseessä sitten videopuhelu, videoneuvottelu, etäopetus tai live-streamaus.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi