Tuotteet

Yealink MSFT - A30 MeetingBar + CTP18 videoneuvottelu- järjestelmä

Yealink MSFT - A30 MeetingBar + CTP18 videoneuvottelu- järjestelmä

Yealink MeetingBar A30 Teams Edition / W127053310

Yealink MSFT-A30 MeetingBar on edistyksellinen videoneuvottelujärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti Microsoft Teams -käyttäjille. Se on helppo ottaa käyttöön ja käyttää, ja se tarjoaa korkealaatuisen videoneuvottelukokemuksen.

Järjestelmässä on Full HD -kamera, joka tuottaa erittäin selkeän ja tarkan kuvan. Se sisältää myös 120 asteen laajakulmaobjektiivin, joka mahdollistaa useamman henkilön esiintymisen kuvassa samanaikaisesti.

Yealink MSFT-A30 MeetingBarissa on myös kuusi sisäänrakennettua mikrofonia, jotka takaavat selkeän äänenlaadun ja vähentävät taustamelua. Järjestelmän ääniteknologia tarjoaa myös akustisen heijastumisen vaimennuksen, joka minimoi kaikuisuutta ja parantaa äänikokemusta.

Järjestelmässä on sisäänrakennettu Android-käyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa monipuoliset toiminnot, kuten näytön jakamisen, digitaalisen valkotaulun käytön ja sovellusten käytön. Sen lisäksi Yealink MSFT-A30 MeetingBar on helppo integroida Microsoft Teams -ympäristöön, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun Teams-palavereihin.

Yealink MSFT-A30 MeetingBar on suunniteltu käytettäväksi keskisuurissa kokoushuoneissa ja neuvottelutiloissa, joissa tarvitaan laadukasta videoneuvottelukokemusta. Järjestelmä on helppo asentaa ja käyttää, ja sen avulla voit parantaa kokoustesi laatua ja tehokkuutta.

Yealink MSFT-A30 MeetingBar löytyy myös Zoom-versiona.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi