Tuotteet

Yealink ZOOM A20 MeetingBar Zoom videoneuvottelu- järjestelmä

Yealink ZOOM A20 MeetingBar Zoom videoneuvottelu- järjestelmä

W127053331 / Yealink MeetingBar A20

Yealink MeetingBar A20 videoneuvottelujärjestelmä, all-in-one-videobar pieniin ja keskisuuriin huoneisiin. 20 megapikselin kameran ja 133° superlaajakulmaobjektiivin A20 tarjoaa erinomaisen videolaadun.

Yealink MeetingBar A20 videoneuvottelujärjestelmä, all-in-one-videobar pieniin ja keskisuuriin huoneisiin. 20 megapikselin kameran ja 133° superlaajakulmaobjektiivin A20 tarjoaa erinomaisen videolaadun. Yhdessä sähköisen linssin kanssa ja sen tekoälytekniikat, kuten automaattinen kehystys ja kaiuttimien seuranta, antavat käyttäjille mahdollisuuden kokea älykkäämpi ja turvallisempi videoneuvottelu.

8 MEMS-mikrofoniryhmällä ja Yealink-kohinatiivistetekniikalla A20 tarjoaa erinomaisen äänikokemuksen pienissä huoneissa jopa full-duplex-tilassa ja varmistaa, että kaikki voivat kuulla ja nähdä koko videoneuvottelun ajan. Lisäksi A20 yhdistää videoneuvottelujärjestelmässä kameran, mikrofonit, kaiuttimen, Wi-Fi:n ja Bluetoothin, mikä tarjoaa yksinkertaisen käyttöönoton. A20-tuki pilvivideoalustoille, kuten Zoom ja Microsoft Teams, tarkoittaa, että huoneessa ei tarvita PC:tä tai Macia. A20 pystyy jakamaan sisältöä ja tekemään kokouksesta kommunikatiivisemman ja yhteistyökykyisemmän. Yksinkertainen ja joustava käyttöönotto, mutta tehokkaat ominaisuudet takaavat erinomaisen videoyhteistyön.

Järjestelmä on saatavana myös Windowsin Microsoft-versiona.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi