Tuotteet

Panasonic PT-FRQ50BEJ videoprojektori

Panasonic PT-FRQ50BEJ videoprojektori

Panasonic PT-FRQ50BEJ

PT-FRQ50 on Panasonicin LCD-videoprojektori, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen kuvanlaadun ja luotettavan suorituskyvyn pienemmissä tiloissa.

Projektori tuottaa jopa 5 200 lumenin kirkkauden, joka mahdollistaa sen käytön valaistuissa ympäristöissä. Projektorin käyttöikä on pitkä, jopa 20 000 tuntia, mikä vähentää huoltoa ja käyttökustannuksia.

PT-FRQ50:ssa on monipuoliset liitännät, mukaan lukien HDMI-, VGA- ja komposiittituloja, joiden avulla voit yhdistää sen moniin eri lähteisiin, kuten tietokoneisiin, DVD- ja Blu-ray-soittimiin sekä pelikonsolien. Projektori on myös varustettu HDBaseT-liitännällä, joka mahdollistaa pitkien kaapelointietäisyyksien käytön.

PT-FRQ50 sisältää monia käteviä ominaisuuksia, kuten kuvan monipuolisen säätämisen mahdollisuuden, kehittyneen värikorjauksen, sekä pystysuoran ja vaakasuoran trapetsikorjauksen. Projektori on helppo asentaa ja käyttää, ja sen ohjaus on mahdollista niin verkon kautta kuin erillisellä kauko-ohjaimellakin.

Kaiken kaikkiaan PT-FRQ50 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja korkealaatuisen videoprojektorin pienempiin tiloihin, kuten luokkahuoneisiin, kokoushuoneisiin tai muihin vastaaviin ympäristöihin. Kysy tuotteesta lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi