Tuotteet

Panasonic PT-FRQ60BEJ videoprojektori

Panasonic PT-FRQ60BEJ videoprojektori

Panasonic PT-FRQ60BEJ

Panasonic PT-FRQ60 on korkean kirkkauden LCD-videoprojektori, joka on suunniteltu suurten tilojen, kuten konferenssisalien, auditorioiden ja kirkkojen käyttöön. Sen kirkkaus on 6 lumenia.

Panasonic PT-FRQ60 on korkean suorituskyvyn LCD-videoprojektori, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen kuvanlaadun ja kirkkauden suurissa tiloissa. Projektori tuottaa jopa 6 000 lumenin kirkkauden, mikä mahdollistaa sen käytön jopa valaistuissa ympäristöissä. Projektorin käyttöikä on pitkä, jopa 20 000 tuntia, mikä tarkoittaa vähäisempää huoltoa ja käyttökustannuksia.

PT-FRQ60:ssa on monipuoliset liitännät, mukaan lukien HDMI-, VGA- ja komposiittituloja, joiden avulla voit yhdistää sen moniin eri lähteisiin, kuten tietokoneisiin, Blu-ray-soittimiin ja pelikonsoleihin. Projektori on myös varustettu HDBaseT-liitännällä, joka mahdollistaa pitkien kaapelointietäisyyksien käytön.

Lisäksi PT-FRQ60 sisältää monia käteviä ominaisuuksia, kuten kuvan monipuolisen säätämisen mahdollisuuden, kehittyneen värikorjauksen, sekä pystysuoran ja vaakasuoran trapetsikorjauksen. Projektori on helppo asentaa ja käyttää, ja sen ohjaus on mahdollista niin verkon kautta kuin erillisellä kauko-ohjaimellakin.

Kaiken kaikkiaan Panasonic PT-FRQ60 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat korkean suorituskyvyn videoprojektorin suuriin tiloihin, kuten konferenssisaleihin, auditorioihin tai muihin vastaaviin ympäristöihin. Kysy tuotteesta lisää!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi