Tuotteet

Panasonic PT-RQ18KEJ videoprojektori

Panasonic PT-RQ18KEJ videoprojektori

PT-RQ18KEJ

Panasonic PT-RQ18KEJ on korkealaatuinen videoprojektori, joka tarjoaa korkean resoluution ja erinomaisen kuvanlaadun. Se on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen käyttöön, kuten yritys- ja koulutusympäristöihin, konsertteihin, esityksiin ja muihin ammattilaissovelluksiin.

Tässä on joitain tärkeitä ominaisuuksia Panasonic PT-RQ18KEJ -videoprojektorista:

Resoluutio: PT-RQ18KEJ käyttää 4K-resoluutiota (3840x2400), mikä tarkoittaa erittäin terävää kuvanlaatua ja yksityiskohtia.

Valoteho: Projektori tarjoaa erittäin korkean valotehon, jopa 18 000 lumenia, mikä tarkoittaa kirkasta kuvaa myös valoisissa tiloissa.

Kuvan korjaus: Projektorissa on monipuoliset kuvan korjausominaisuudet, kuten reaaliaikainen korjaus 3D-geometrisen säädön avulla, joka mahdollistaa kuvan tarkan kalibroinnin ja sovituksen erilaisiin projisointiympäristöihin.

Värinhallinta: PT-RQ18KEJ tarjoaa laajan värinhallinnan, joka mahdollistaa tarkan värin toiston ja kalibroinnin, jotta kuvan värit ovat tarkat ja eloisat.

Kestävyys: Projektori on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön, ja siinä on kestävä rakenne ja pitkäikäiset komponentit, mikä takaa luotettavan ja pitkäikäisen suorituskyvyn.

Langaton yhteys: Projektorissa on sisäänrakennettu langaton yhteys, mikä helpottaa projektorin hallintaa ja sisällön jakamista eri laitteista.

Monipuoliset liitännät: PT-RQ18KEJ:ssä on useita liitäntöjä, kuten HDMI, DisplayPort, SDI ja HDBaseT, jotka mahdollistavat monipuolisen laitteiden yhdistämisen ja sisällön toiston eri lähteistä.

Hiljainen toiminta: Projektori on suunniteltu hiljaiseksi käytössä, mikä on tärkeää ammattimaisissa ympäristöissä, joissa hiljainen toiminta on välttämätöntä.

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi