Tuotteet

ViewSonic LS831WU videoprojektori

ViewSonic LS831WU videoprojektori

ViewSonic LS831WU

ViewSonicin LS831WU on edistyksellinen 4 500 ANSI lumenin WUXGA ultralyhyen heiton asennusprojektori, joka on täydellinen julkisiin ja kaupallisiin näyttösovelluksiin. 0,25 heittosuhteella käyttäjät saavat helposti 100 tuuman näytön vain 21 cm:n etäisyydeltä.

0.48" WUXGA 1920 x 1200, 4500 Lm, 20000 h, Computer in, Composite, S-Video, HDMI, Audio in/out, USB, RJ45, RS232, 9.9 kg

ViewSonicin LS831WU on edistyksellinen 4 500 ANSI lumenin WUXGA ultralyhyen heiton asennusprojektori, joka on täydellinen julkisiin ja kaupallisiin näyttösovelluksiin. 0,25 heittosuhteella käyttäjät saavat helposti 100 tuuman näytön vain 21 cm:n etäisyydeltä. Näytön kokoa voidaan edelleen laajentaa jopa 150 tuumaan halvemmalla tuuman hinnalla kuin kaupalliset näytöt. Toisen sukupolven laserfosforiteknologian ansiosta se tarjoaa tasaisen korkean kirkkauden ja luotettavan 20 000 tunnin käyttöiän. Sisäänrakennettu HDBaseT-vastaanotin ja 360 asteen projisointikyky yhdessä takaavat halutun helppokäyttöisyyden. Upotetut 20 W kuutiokaiuttimet tarjoavat tehokkaan äänen heti laatikosta otettuna kolmella hienosäädetyllä äänitilalla, jotka sopivat erilaisiin käyttökohteisiin.

Maksimaalinen tilansäästö
0,25:n ultralyhyen etäisyyden objektiivi mahdollistaa 100 tuuman kuvan projisoinnin vain 21 cm:n etäisyydeltä. Säästä tilaa!

Parannettu suorituskyky
Kiitos 2. sukupolven Laser Phosphor -teknologiaan, se parantaa kirkkautta (20 %), lämmönkestävyyttä ja pienentää tuotteen kokoa erinomaisen värisuorituskyvyn, lampputtoman suunnittelun ja välittömän päälle/pois-kytkimen lisäksi.

Luotettava pitkäaikainen suorituskyky
Laserteknologia tarjoaa huoltovapaan käyttöiän jopa 20 000 tuntia (4 tuntia päivässä yli 13 vuoden ajan). Ja jäähdytysrakenne mahdollistaa 24/7 käytön ilman laadun tai suorituskyvyn heikkenemistä.

Kirkkaat kuvat julkiseen/kaupalliseen näyttöön
Pakattu 4 500 ANSI lumenia ja 3 000 000:1 kontrastisuhdetta , tämä projektori voi tuottaa kirkkaita ja veitsenteräviä kuvia avoimissa tiloissa korkeassa ympäristön valossa.

Suurempi näyttökoko pienemmällä tuuman hinnalla
Joustava asennus ja vaivaton kuljetus projektorin 100 tuuman näyttö verrattuna 4-suuntaiseen jaettuun kuvaan neljällä kaupallisella näytöllä, mikä vaatii enemmän työvoimaa ja rahaa.

Vastaanota AV-signaali kustannustehokkaasti pitkän matkan yliIntegroidulla HDBT-vastaanottimella tämä projektori voi vastaanottaa pakkaamatonta HD-videota ja -ääntä pitkiltä etäisyyksiltä (100 m, 1080p) Cat.5e/6 yhden verkkokaapelin kautta.

360° Luovat sovellukset
Projektori voi pyöriä vapaasti missä tahansa kulmassa pystysuunnassa luovien sovellusten auttamiseksi, mikä mahdollistaa projisoinnin kattoon, seiniin tai vinoihin kylteihin.

Helppo kuvan säätöVaaka- ja pystysuuntainen Keystone-korjaus sekä 4 kulman säätöominaisuutta poistavat vääristyneet tai vääristyneet kuvat ja saat täydellisen mittasuhteisen kuvan joka kerta.

Moottoroidun tarkennuksen kaukosäädin
Tee kuvasi ovat teräviä ja selkeitä vaivattomasti kaukosäätimen komentojen laukaisevan moottoroidun tarkennuksen ansiosta. Ei manuaalista säätöä, joka edellyttää kattoon asennetun projektorin lähestymistä ja joka voi häiritä alkuperäistä heijastusasetusta.

Hallintatehokkuuden keskitetty ohjaus
Tämä projektori on varustettu Control 4:llä, Crestron , AMX, Extron ja ViewSonic vController, helppokäyttöinen verkonhallintatyökalu.

Yksinkertaisempi tapa päivittää projektoriohjelmisto
ViewSonic-projektoriohjelmistopäivitys on saatavilla verkossa ja mahdollistaa pidät projektorin laiteohjelmiston ajan tasalla helposti ja kätevästi kannettavan tietokoneen ja USB-kaapeliliitännän avulla; sinun ei tarvitse viedä projektoriasi huoltokeskukseen ohjelmistopäivityksiä varten.

Tehokas ääni, 3 tilaa
Kolme äänitilaa (puhe, musiikki ja elokuva) 20 W:n kuutiolla kaiuttimet ja DSP-siru tarjoavat hienosäädetyn äänentoiston, joka sopii eri skenaarioihin.

SuperColor™-tarkkuus
ViewSonicin patentoitu SuperColor™-tekniikka näyttää laajan värivalikoiman, mikä varmistaa, että käyttäjät Nauti todenmukaisesta värien suorituskyvystä sekä kirkkaissa että pimeissä ympäristöissä kuvanlaadusta tinkimättä.

Kehittynyt tiivistys IP5X-sertifioinnilla
Sinetöity optinen moottori estää pölyn ja kosteuden pääsyn projektoriin pääsy ja lämpöjärjestelmään vaikuttaminen varmistaakseen, että kuvan laatu ja pitkä käyttöikä säilyvät.

Eloisa ja mukaansatempaava näyttö BrilliantColorPanel™-tekniikalla
Innovatiivisella paneelitekniikalla suunniteltu valinnaisen BrilliantColorPanel™-pinta on suunniteltu taivuttamaan 90 % ympäristön valosta ja pitämään näytöllä näkyvän todellisen värin muuttumattomana. Samaan aikaan se saavuttaa 4 kertaa korkeamman kontrastisuhteen kuin tavallisessa projektorin valkokankaassa ja auttaa poistamaan haalistuneita kuvia.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi