Tuotteet

ViewSonic LS860WU videoprojektori

ViewSonic LS860WU videoprojektori

ViewSonic LS860WU

Kirkas ja monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu ViewSonic LS860WU WUXGA -laserprojektori tarjoaa kaiken, mitä tarvitset suurille näytöille suurissa tiloissa. Tämä projektori tarjoaa 5 000 lumenia edistyksellistä korkeaa kirkkautta, 300 000:1 kontrastisuhdetta ja jopa 20 000 tuntia valonlähteen käyttöikää.

5000 lm, DLP, 60-200", 67W, 2x5W RMS, 515x490x276mm, 6.6kg

YLEISKATSAUS

Kirkas ja monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu ViewSonic LS860WU WUXGA -laserprojektori tarjoaa kaiken, mitä tarvitset suurille näytöille suurissa tiloissa. Tämä projektori tarjoaa 5 000 lumenia edistyksellistä korkeaa kirkkautta, 300 000:1 kontrastisuhdetta ja jopa 20 000 tuntia valonlähteen käyttöikää. Tämä projektori on ihanteellinen auditorioihin, luentosaleihin, suuriin kokoussaleihin, jumalanpalvelustaloihin ja muihin. SuperColor-tekniikan ansiosta sisältö herätetään eloon kiehtovilla väreillä, terävällä grafiikalla ja upeilla videoilla ympäristöstä riippumatta. Tämä huippusuorituskykyinen laite on myös helppo ottaa käyttöön ja hallita sen pysty-/vaakasuuntaisen trapetsivääristymän, 4-kulmaisen säädön ja pysty-/vaakasuuntaisen linssin siirtotoiminnon ansiosta, joka tarjoaa äärimmäisen joustavuuden haastavimmissakin asennuksissa. Lyhyen etäisyyden linssi, jonka heittosuhde on 0,8, tarjoaa suuret projektiokuvat pienempiin huoneisiin. Sisäänrakennetun HDBT-vastaanottimen ansiosta projektori pystyy vastaanottamaan pakkaamatonta HD-videota ja -ääntä yli 200 metrin etäisyydeltä verkkokaapelin kautta. Lisäksi 360 asteen kallistuskulman heijastus, muotokuvatila ja 24/7-käyttö mahdollistavat äärimmäisen joustavuuden asentamisessa. ViewSonic LS860WU on ihanteellinen WUXGA-laserprojektori ammattiasennuksiin, suuriin tiloihin sekä yritys- ja koulutusympäristöihin.

KIRKKAITA KUVIA SUURIIN TILOISSA

Täydellinen 5 000 lumenia ja korkean kontrastisuhteen ansiosta tämä projektori tuottaa taatusti kirkkaita kuvia suurissa tiloissa, joissa vallitsee korkea valo, mukaan lukien suuret kokoushuoneet, konferenssisalit ja auditoriot.

PITKÄKÄINEN LASERPHOSFORIVALON LÄHDE


Tämä projektori, joka on suunniteltu jopa 20 000 tuntia kestävällä laserloistevalolähteellä, tarjoaa pitkäaikaisen, käytännössä huoltovapaan käytön ja alhaisemmat kokonaiskustannukset.

YKSIJOHDIN HDBT-TULO

Integroidulla HDBT-tulolla tämä projektori voi vastaanottaa pakkaamatonta HD-videota ja -ääntä pitkiä matkoja yhdellä verkkokaapelilla.


360 ASTEEN SUUNTAUS

Jävä mekaaninen rakenne mahdollistaa projektorin asentamisen lähes mihin tahansa asentoon, missä tahansa kulmassa lattiasta kattoon. Voit asentaa projektorin suoraan alaspäin museonäyttelyn tai taidegalleriaasennuksen lattiaan tai asentaa projektorin tarvittaessa ylösalaisin 45 asteen kulmaan.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi