Tuotteet

ViewSonic LS920WU videoprojektori

ViewSonic LS920WU videoprojektori

VIEWSONIC LS920WU

LS920WU on edistynyt 6 000 ANSI lumenin WUXGA-asennusprojektori. Toisen sukupolven Laser Phosphor -teknologiaa hyödyntävä LS920WU tarjoaa korkean ja tasaisen kirkkauden, 20 000 tunnin käyttöiän ja jopa 300":n näytön koon.

6000 lum, 1920x1200, DC3, 30”-300”, HDMI, HDCP, USB, S-Video, RJ-45, RS-232, 100-240V, 6.5 kg

LS920WU on edistynyt 6 000 ANSI lumenin WUXGA-asennusprojektori. Toisen sukupolven Laser Phosphor -teknologiaa hyödyntävä LS920WU tarjoaa korkean ja tasaisen kirkkauden, 20 000 tunnin käyttöiän ja jopa 300":n näytön koon. joka elävöittää kiehtovia luovia installaatioita, jotka sopivat erityisesti auditorioihin, kokoushuoneisiin, kaupallisiin näytöksiin, ravintoloihin ja urheilubaareihin. Kaksi HDMI 2.0b / HDCP 2.2 -porttia takaavat pääsyn alkuperäiseen 4K-laatuiseen sisältöön HDR/HLG-tuella. Lisää tähän kompakti koko ja sisäänrakennettu HDBaseT takaavat täydellisen yhdistelmän korkealaatuista projisointia ja kustannustehokkuutta.

Korkea kirkkaus
6 000 ANSI lumenin ansiosta se takaa tuottaa korkean kirkkauden, joka sopii suuriin tiloihin, joissa vallitsee paljon valoa.

2. sukupolven laserloistetekniikka
2. sukupolven laserfosforiteknologian ansiosta se parantaa kirkkautta (by 20 %), lämmönkestävyys ja pienentää tuotteen kokoa erinomaisen värisuorituskyvyn, lampputtoman muotoilun ja välittömän on/off-kytkimen lisäksi.

Luotettava pitkäaikainen suorituskyky
Laserteknologia tarjoaa jopa 20 000 tunnin käyttöiän (4 tuntia päivässä yli 13 vuoden ajan) ilman kirkkauden heikkenemistä ajan myötä, joten asennuksesi ovat jatkuvasti eloisia.

Suurempi näytön koko, Pienempi tuumahinta
Projektorin joustava asennus ja vaivaton kuljetus mahdollistavat jopa 300 tuuman kuvakoon, joka on paljon suurempi ja helpompi asentaa kuin useat kaupalliset näytöt yhteensä.

Asennuksen joustavuus
Työkaluttomien linssin siirtonuppien ansiosta projektorin linssin säätäminen ylös, alas, vasemmalle ja oikealle on helppoa. Se tarjoaa joustavia asennusvaihtoehtoja laajalla säädettävällä alueella (K: +/- 23%, V: +/-50%) ja vähemmän sijoitusrajoituksia.

Sopeutuu kaikkiin ympäristöihin

1,6x optisella zoom-objektiivilla varustettu projektori antaa käyttäjille mahdollisuuden valita ihanteellisin asennuspaikka laajemmalta etäisyydeltä, joka ei häiritse nykyistä sisustussuunnittelua ja silti saa halutun kuvakoon.

360° luovat sovellukset
Projektori voi pyöriä vapaasti missä tahansa kulmassa pystysuunnassa luovien sovellusten helpottamiseksi, mikä mahdollistaa projisoinnin kattoon, seiniin tai vinoihin kylteihin.

90° muotokuvatila
Muotokuvatilan avulla käyttäjät voivat kääntää projektoria 90 astetta pystysuuntaisen näkökentän kasvattamiseksi ja lisää sovelluksia projektion kartoittamiseen, lavastukseen ja mainontaan.

Kaksois HDMI 2.0b, joka tukee 4K/HDR/HLG:tä
Laitteessan on kaksi HDMI 2.0b/HDCP 2.2 -porttia, jotka takaavat pääsyn alkuperäiseen 4K-laatuiseen sisältöön HDR/HLG-tuella 60 Hz:n kuvataajuudella ulkoiset laitteet (esim. Roku stick, 4K Blu-ray-soitin), joka tuottaa kirkkaimmat valkoiset, syvin mustat ja näyttää enemmän kuvan yksityiskohtia.

Kevyempi paino ja kompakti koko
Se on melkein puolet paino ja 35 % pienempi koko edeltäjäänsä verrattuna, mikä vähentää kuljetuskustannuksia ja helpottaa asennusta.

Vastaanota AV-signaali kustannustehokkaasti pitkän matkan yli
Sisäänrakennetun HDBT-vastaanottimen ansiosta tämä projektori voi vastaanottaa pakkaamatonta korkearesoluutioista videokuvaa ja ääntä pitkiltä etäisyyksiltä (100 m, 1080p) Cat.5e/6-verkkokaapelin kautta ja se on yhteensopiva minkä tahansa sertifioidun HDBaseT-lähettimen kanssa.

Käytöstä ympärivuorokautinen käyttö
Kehittynyt jäähdytysrakenne mahdollistaa 24/7 käytön ilman laadun tai suorituskyvyn heikkenemistä, joten projektori on ihanteellinen sovelluksiin, jotka vaativat jatkuvaa projisointia .

Keskitetty ohjaus tehostaa hallintaa
Tässä projektorissa on Crestron, AMX, Extron ja ViewSonic vController, helppokäyttöinen verkonhallintatyökalu.

Yksinkertaisempi tapa päivittää projektoriohjelmisto
ViewSonic-projektoriohjelmistopäivitys on saatavilla verkossa, ja sen avulla voit pitää projektorin laiteohjelmiston ajan tasalla helposti ja kätevästi kannettavan tietokoneen ja USB-kaapeliliitännän avulla; sinun ei tarvitse viedä projektoriasi huoltokeskukseen ohjelmistopäivityksiä varten.

Helppo kuvansäätö
Vaaka- ja pystysuuntainen Keystone-korjaus sekä 4 kulman säätöominaisuutta poistavat vinoja tai vääristyneitä kuvia täydellisen mittasuhteinen kuva joka kerta.

SuperColor-tekniikka
ViewSonicin patentoitu SuperColor-tekniikka näyttää laajan värivalikoiman, mikä varmistaa, että käyttäjät nauttivat todenmukaisesta värisuorituskyvystä sekä kirkkaissa valoissa ja hämärissä ympäristöissä kuvanlaadusta tinkimättä.

Sinetöity optinen moottori IP5X:llä
Kehittynyt suljettu optinen moottori estää pölyn pääsyn projektoriin ja vaikuttaa lämpöjärjestelmään varmistaakseen, että kuva laatu ja pitkä käyttöikä säilyvät.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi