Tuotteet

ViewSonic LS921WU videoprojektori

ViewSonic LS921WU videoprojektori

ViewSonic LS921WU

Kirkas ja monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu ViewSonic® LS921WU WUXGA lyhyen matkan laserprojektori tarjoaa kaiken, mitä tarvitset suurille näytöille isot tapahtumapaikat.

LS921WU - 6000 lumenin WUXGA lyhyen matkan laserprojektori muotokuvatilassa ja kahdella HDMI-liitännällä
Kirkas ja monipuolinen ammattikäyttöön tarkoitettu ViewSonic® LS921WU WUXGA lyhyen matkan laserprojektori tarjoaa kaiken, mitä tarvitset suurille näytöille isot tapahtumapaikat. Tämä projektori tarjoaa 6 000 ANSI lumenia edistyksellistä korkeaa kirkkautta, jopa 20 000 tuntia* valonlähteen käyttöikää ja jopa 200 tuuman näyttökokoa, tämä projektori sopii erinomaisesti auditorioihin, ravintoloihin, kuntosaleihin ja muihin suuriin tiloihin. Tämä huippusuorituskykyinen laite on myös helppo ottaa käyttöön ja hallita sen lyhyen linssin, 1,1-kertaisen optisen zoomin säädön, laajan linssin siirron, 360 asteen projisoinnin ja muotokuvatilan ansiosta, jotka tarjoavat äärimmäisen joustavuutta haastavimmissakin asennuksissa. Kaksi HDMI 2.0b / HDCP 2.2 -porttia takaavat pääsyn alkuperäiseen 4K-laatuiseen sisältöön HDR/HLG-tuella. Lisäksi sen kompakti koko ja sisäänrakennettu HDBaseT tarjoavat täydellisen yhdistelmän korkealaatuista projisointia ja kustannustehokkuutta. *Valonlähteen käyttöikä voi vaihdella todellisen käytön ja muiden tekijöiden mukaan.

Kirkkaat kuvat suurissa tiloissa
Tämä projektori on täynnä 6 000 lumenia ja korkea kontrastisuhde. tuottaa kirkkaita kuvia suurissa kaupallisissa tiloissa, joissa vallitsee korkea valo, mukaan lukien auditoriot, kongressikeskukset, luentosalit, jumalanpalvelustalot ja paljon muuta.

Pitkäkestoinen laserfosforivalolähde
Suunniteltu Jopa 20 000 tuntia* kestävän laserloistevalolähteen ansiosta tämä projektori tarjoaa pitkäaikaisen, käytännössä huoltovapaan käytön ja alhaisemmat kokonaiskustannukset.

*Valonlähteen käyttöikä voi vaihdella todellisen käytön mukaan. ja muut tekijät.

360 asteen suuntaus
Jävä mekaaninen rakenne mahdollistaa projektorin asentamisen lähes mihin tahansa asentoon, missä tahansa kulmassa lattiasta kattoon. Voit asentaa projektorin suoraan alaspäin lattiaan tai asentaa projektorin ylösalaisin 45 asteen kulmaan tarvittaessa.

Yksijohtiminen HDBT®-tulo
Integroidun HDBT-sisääntulon ansiosta tämä projektori voi vastaanottaa pakkaamatonta HD-videota ja -ääntä pitkiä matkoja yhdellä verkkokaapelilla.

Luotettava 24/7-käyttö
Pitkä käyttöikä , tämä ammattitason projektori on suunniteltu luotettavaan, jatkuvaan 24/7 käyttöön.

Verkon valvonta ja ohjaus
IT-järjestelmänvalvoja voi seurata, ajastaa ja hallita projektoria etänä, sekä vastaanottaa projektorin tilahälytyksiä integroidun Crestron® e-Control™ -järjestelmän ja RoomView Express™ -hallintaohjelmiston avulla. Koska tämä projektori on Crestron®- ja AMX®-sertifioitu, IT-järjestelmänvalvoja voi ohjata ja valvoa projektoria minkä kokoisille kampuksille tai yrityksille.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi