Tuotteet

ViewSonic WXGA PG707W videoprojektori

ViewSonic WXGA PG707W videoprojektori

ViewSonic® PG707W

ViewSonic® PG707W -projektorissa on 4 000 lumenia, WXGA 1280 x 800 -natiiviresoluutio, intuitiivinen, käyttäjäystävällinen muotoilu ja tyylikäs valkoinen runko.

WXGA 1280 x 800, 4000 Lm, 20000 h, 22000:1, 16:10, DLP Lamp, USB, RJ45, AUDIO in/out, HDMI, VGA, 2.3 kg

ViewSonic® PG707W -projektorissa on 4 000 lumenia, WXGA 1280 x 800 -natiiviresoluutio, intuitiivinen, käyttäjäystävällinen muotoilu ja tyylikäs valkoinen runko. Ainutlaatuinen SuperColor™-tekniikka tarjoaa laajan väriskaalan kauniin kuvantuotantoon lähes missä tahansa ympäristössä. Energiaa säästävä SuperEco™-ominaisuus vähentää virrankulutusta ja pidentää lampun käyttöikää jopa 20 000 tunnilla. 10 W:n kaiutin tuottaa uskomattoman selkeän ja kuuluvan äänen, kun taas lampun yläluukku mahdollistaa helpon pääsyn lampun huoltoon. PG707W on ihanteellinen korkean kirkkauden projektori käytettäväksi sekä luokkahuoneessa että yritysympäristössä.

SUPERVÄRI: HUOMATTAVA VÄRITARKKUUS
ViewSonicin patentoima SuperColor™-tekniikka sisältää ainutlaatuisen 6-segmenttisen värin. pyörän ja dynaamisen lampun ohjausominaisuudet, jotka tarjoavat laajan värivalikoiman ja hämmästyttävän kauniita kuvia.

KIRKASIA KUVIA MISSÄ YMPÄRISTÖSSÄ
Tämä projektori on täynnä 4 000 lumenia ja korkea kontrastisuhde. tuottaa taatusti kirkkaita kuvia melkein missä tahansa ympäristössä – jopa huoneissa, joissa vallitsee paljon valoa.

ENERGIATEHOKAS SUPERECO™
SuperEco™-tilan avulla käyttäjät voivat himmentää projisoinnin kirkkautta jopa 70 %, mikä vähentää lampun virrankulutusta ja pidentää lampun käyttöikää – loistava energiaa säästävä rakenne, joka alentaa kokonaiskustannuksia (TCO).

VERKOSTON SEURANTA JA HALLINTA IT-järjestelmänvalvoja voi seurata, ajastaa ja hallita projektoria etänä sekä vastaanottaa projektorin tilahälytyksiä integroidun Crestron® e-Control™ -järjestelmän ja RoomView Express™ -hallintaohjelmiston avulla. Koska tämä projektori on Crestron®- ja AMX®-sertifioitu, IT-järjestelmänvalvoja voi ohjata ja valvoa projektoria kaiken kokoisille kampuksille tai yrityksille.

KÄTEVÄÄ ASENNUSJOUSTAVUUS
1,3x optinen zoom linssi tarjoaa enemmän asennusjoustavuutta kuin tavallinen linssi, joten voit sijoittaa projektorin haluamaasi paikkaan ja saada silti suuria, eloisia kuvia. Täysin mitoitettu kuva joka kerta, vaaka-/pystysuuntainen trapetsivääristymäkorjaus ja kulman säätöominaisuus eliminoivat vääristyneet ja vääristyneet kuvat.

VÄHENNETTY TULOVIVE
Tämä projektori tuottaa tasaiset kuvat ilman viivettä . Sen erittäin alhainen 16 ms:n tuloviive mahdollistaa nopeamman kuvan ruudulta toiminnan.

MONIPUOLISET LIITÄNNÄT
HDMI-, USB- ja VGA-liitännät tarjoavat monipuolisen yhteyden monenlaisiin tietokoneista ja multimedialaitteista.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi