Tuotteet

Panphonics vahvistimet AA-160 basic ja AA-160e

Panphonics vahvistimet AA-160 basic ja AA-160e

Panphonics AA-160 ja Panphonics AA-160e

Panphonics AA-160 basic ja AA-160e audiovahvistimet ovat korkealaatuista äänentoistollisesti ja tarjoavat Panphonics kaiuttimille parhaan tehon.

Nämä vahvistimet on tarkoitettu erityisesti ohjaamaan Panphonics suuntaavia äänielementtejä 85dBA SPL-tasoilla, tarjoten tasapainoisen äänentoiston vaativimmissakin ympäristöissä. Vahvistimet on optimoitu käsittelemään Panphonicsin äänielementtien reaktiivista kuormitusta, mikä varmistaa luotettavan ja virheettömän suorituskyvyn pitkällä aikavälillä.

AA-160 vahvistimia voi hallita helposti joko manuaalisesti tai etänä LAN-yhteyden kautta, mikä tekee äänentoiston säätämisestä vaivatonta erilaisissa käyttöympäristöissä. Panphonicsin automaattinen äänenvoimakkuuden säätö tarkkailee ympäristön taustamelutasoa ja säätelee automaattisesti vahvistimen lähtöäänenvoimakkuutta, pitäen äänen selkeänä ja kuuluvana muuttuvissa olosuhteissa. Tämä ainutlaatuinen Panphonicsin vahvistimen ominaisuus varmistaa, että äänentoisto pysyy tasapainoisena ja kirkkaana, mikäli ympäristön olosuhteet vaihtelevat.

Panphonics AA-160 vahvistin takaa optimaalisen äänentoiston musiikin toistossa. Tämä tarkoittaa, että vahvistin pystyy toistamaan musiikin äänialueen tarkasti ja tasapainoisesti, tuottaen rikkaan ja dynaamisen äänikokemuksen. Tämä ominaisuus tekee Panphonicsin AA-160mm vahvistimesta ihanteellisen valinnan musiikin harrastajille ja ammattilaisille, jotka arvostavat korkealaatuista ja luotettavaa äänentoistoa. Yhdessä nämä vahvistimet muodostavat vankan perustan laadukkaalle äänentoistojärjestelmälle, joka täyttää ammattilaisten korkeat vaatimukset äänen laadun suhteen.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi