Tuotteet

BENQ MH733 4000ANSI FHD 1.15-1.5 DLP 9H.JGT77.13E

BENQ MH733 4000ANSI FHD 1.15-1.5 DLP 9H.JGT77.13E

9H.JGT77.13E

BenQ MH733 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn USB:tä ja langatonta esitystekniikkaa käyttävissä tuottavissa kokouksissa. MH733 takaa edulliset kokonaiskustannukset ja vaivattoman ylläpidon LAN-liitännän avulla, tuen johtaville verkkonäyttöjen ohjauslaitteille ja pitkän lampun käyttöiän.

Selkeä kuva hyvin valaistuissa keskikokoisissa kokoustiloissa
4000 lumenin valoisuus mahdollistaa esitykset myös valojen ollessa päällä, mikä helpottaa keskustelemista, yhteistyötä ja muistiinpanojen tekemistä keskikokoisissa, enintään 40 henkilön kokoisissa neuvotteluhuoneissa. Projektorin valoisuus parantaa kuvien ja videoiden laatua eloisilla väreillä sekä tekee tekstistä ja yksityiskohdista selkeämpiä, minkä ansiosta myös kauempana istuvat osallistujat näkevät kaiken selvästi.

USB-lukija tietokoneettomiin esityksiin
Tukee laajaa kirjoa erilaisia tiedostotyyppejä, kuten JPEG, PDF, Microsoft Word, Excel ja PowerPoint. MH733:n USB Type A -liittimen avulla puhujat voivat näyttää vaivattomasti kuvia ja asiakirjoja ilman kannettavaa tietokonetta.

Verkkoesitykset QCast-sovelluksella
MH733 voidaan liittää tietokoneeseen tai älylaitteisiin QCast-sovelluksella. QCast-sovelluksella käyttäjät voivat näyttää suoraan laajan kirjon erilaisia tiedostoja, kuten valokuvia ja PowerPoint-, Word-, Excel- ja PDF-tiedostoja, tietokoneilta tai älylaitteilta. QCast-sovellus sisältää myös muita hyödyllisiä toimintoja, jotka parantavat kokousten tehokkuutta ja mukavuutta.

Vaivattomat langattomat esitykset WDRT8192-lisävarusteella
WiFi-valmiudella varustettu MH733 mahdollistaa kätevän langattoman projektion QCast-sovelluksella tietokoneelta tai mobiililaitteelta liittämällä langattoman USB-sovittimen projektorin takana olevaan "WIRELESS DONGLE" -liittimeen.

Kattava ohjaus LAN-lähiverkon kautta
BenQ-yritysprojektorit ovat yhteensopivia johtavien projektoreiden LAN-ohjausjärjestelmien, kuten Crestronin, AMX:n, PJ-Linkin ja Extron Control IP Linkin kanssa. Projektorit voidaan näin integroida helposti lähiverkkoon. Se tukee myös RS-232-sarjaliitäntää tilanteissa, joissa käytettävissä ei ole lähiverkkoa. Sarjakaapeli voi olla enimmillään 15 metriä pitkä.

Ominaisuudet:

  • Full HD
  • 4000 ANSI
  • USB-mediatoistin (JPG, PDF, Word, Excel, PowerPoint)
  • AMX / Crestron / Extron Control
  • Heittosuhde 1.15-1.50
  • 2x HDMI
  • LAN RJ47 / RS-232

 

Ladattavat tiedostot:

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

044 302 6304 myynti@av-lan.fi